vrijdag 31 oktober 2014

Uitje: Tentoonstelling Paul Citroen & de Fundatie

Komende maand wordt een uitje voor cursisten van de schildercursus georganiseerd naar de tentoonstelling in Kasteel Het Nijenhuis om de portretten van Paul Citroen te gaan bekijken. We kunnen dit koppelen aan een bezoek aan de Museum De Fundatie (klik hier), wat ook zeer de moeite waard is. 
Wie gaat er mee? Reageer graag per mail, met je voorkeur(en), uiterlijk 7 november.  
Voorstel dag(del)en: 
- vrijdag 14 november  (12-17 uur)
- zaterdag 15 november  (9.30-16 uur)
- vrijdag 28 november  (12-17 uur)
- zaterdag 29 november (9.30-16 uur)DEFINITIEF
Tijden kunnen enigszins aangepast worden op verzoek. Vervoer regelen we onderling t.z.t. 

Op de enkele dagdelen staat alleen Kasteel Nijenhuis op het programma, op de volle dagen kunnen we dit combineren met Zwolle, waar we dan ook zullen starten. Natuurlijk kan je iemand meenemen. 

Eerder hebben we al eens stilgestaan bij Paul Citroen, een kunstenaar die ik zeer bewonder. In de rechterkolom, onder 'links' staat een verwijzing naar een televisie-interview wat ooit over hem is gemaakt.

Overige mededelingen: 
1. Er is een mogelijkheid met elkaar een kraam in te richten op de kerstmarkt in de Dru-fabriek (13-14 december). Als je het leuk vindt om een kerstmuts op te zetten (en je schilderijen te laten zien en/of ter verkoop aan te bieden) en dit samen te doen, laat het me dan weten. We kunnen dan gezamenlijk een kraam huren (1 dag 40 euro, 2 dagen 50 euro) Voor meer informatie kan ik je een mail doorsturen. 
2. Heb je nog schildermaterialen nodig, dan volgt hier een interessante link naar de najaarsaanbiedingen van van Beek Kunstmaterialenhandel