Cursus Rooster, Tijden, Kosten & AdresDATA schildercursus
Twee reeksen van 12 wekelijkse schilderlessen per jaar (2 x 12 lessen per seizoen = schooljaar). De eerste reeks start midden/ eind september. De tweede reeks start in januari en eindigt rond pasen. 

Data schildervakantie, zie link: informatie SchilderVakantie šŸ‡«šŸ‡·


Informatie schilderlessen:
U kunt zich inschrijven voor een reeks (1 x 12 lessen). Oudcursisten hebben voorrang op deelname aan een volgende reeks. 

Er is 1 groep met tweewekelijkse lessen per jaar (12 lessen per seizoen = schooljaar). 

Actuele data kunt u opvragen per mail of 06 nummer (45781946) of via het contactformulier. 

 U kunt kiezen tussen de volgende dagdelen: 
  • donderdagochtend 9.30 - 12.00
  • donderdagmiddag 13.00 - 15.30
  • donderdagavond 19.30 - 22.00
  • vrijdagochtend  9.30 - 12.00 
  • woensdagochtend (*) 9.30 - 12.00
* De woensdagochtend groep is een tweewekelijkse cursus. 


Kosten:  € 200 incl koffie/thee. 

Materialen kunt u zelf aanschaffen (indien gewenst op advies, zie ook 'materialen') of 'huur/kopen' voor € 25 per reeks (zie algemene informatie).Inschrijving nieuwe cursisten: per e-mail middels het inschrijvingsformulier. Geeft u daarop ook het dagdeel van uw voorkeur aan. Hoe meer mogelijkheden (in volgorde van uw voorkeur), hoe groter de kans dat ik u kan plaatsen. 

Wanneer ik overga tot plaatsing, krijgt u bericht middels een plaatsings-email, waaraan een factuur gekoppeld wordt. Dit vindt enige weken voor aanvang van de cursus plaats. 

Ik ga er van uit dat u bij aanmelding kennis heeft genomen van de Algemene Voorwaarden Cursussen (zie betreffende hoofdstuk of klik op http://www.schilderles.info/p/algemene-voorwaarden-cursussen.html) en deze accepteert. 

Adres: 


Kijk vooral ook eens bij het hoofdstuk 'Werk Cursisten'. Daarin ziet u welk werk zij zoal maken. Het is een feest om hierbij te mogen begeleiden! 

Tussentijds instromen voor nieuwkomers, met betaling naar rato, is mogelijk wanneer er een plek vrij is en in onderling (telefonisch) overleg. Dat is een uitzondering, aangezien ik streef naar volle groepen. In de regel schrijft u zich in voor een (volledige) reeks, en betaalt u in een keer het lesgeld. Gemiste lessen worden niet gerestitueerd, tenzij de les door mij geannuleerd wordt en er geen vervangende datum gevonden wordt.