Workshops: Schetswandelen en schilderen en-plein-air


Plein-air-schilderen en Schetswandelen
Vanuit of in het atelier van Corinne Veen zijn een aantal workshops te volgen. In dit hoofdstuk een aantal voorbeelden, om naar thema te werken of de natuur in te gaan. Inschrijven gaat via het formulier : klik hier voor het Formulier BuitenWorkshops
Op een andere pagina worden de mogelijkheden van het portretschilderen en diverse thema-workshops beschreven. 
A. Schetswandelen
Vanuit het atelier vertrekt u te voet om 3 tot 4 locaties onderweg te schetsen en/of te aquarelleren. U neemt zelf een krukje mee, materialen worden verzorgd. U wandelt een mooie route van plusminus 5 kilometer. Bij slecht weer wordt een alternatief gevonden bij een boerderij met overdekte schildermogelijkheden. 
Duur: een dagdeel. 
Prijs: €40 inclusief koffie/thee en benodigde schildermaterialen

B. PleinAir Schilderen
Corinne neemt u mee naar een mooie locatie (natuur of boerderij bij slecht weer) om plein-air te schilderen, met acryl. U neemt zelf een krukje mee, materialen en een picknick worden verzorgd.
Duur: 11-17.00 uur 
Prijs: € 85 
Heeft u zelf een groepje, dan kunt u een eigen datum met mij afspreken. 

C.  Thema-Schilderen
Net als in de wekelijkse schildercursus krijgt u een exclusieve en inspirerende thema-introductie, waarna u onder vakkundige begeleiding aan het werk gaat, met aquarel of acrylverf. U ondergaat hetzelfde wat de wekelijkse cursisten doen, namelijk uitgedaagd worden en een kunstwerk neerzetten, onderwijl veel plezier hebbend! 
Duur: 11-17.00 uur
Prijs: € 85

D. Bed en Breakfast Schilderdag: Een all-inclusive dag en nacht, met route voor schetswandelen (of plein-air schilderen), voor-instructie en bespreking nadien. Data zelf te boeken in onze B&B t Witte Voorhuus (zie www.zelhem.info). 
Duur: 1 dag en 1 overnachting. 
Prijs: € 120 p.p. inclusief BenB, lunchpakket, 3-gangendiner in restaurant (excl. drinken), koffie/thee en schetsmaterialen te leen (schetsboek wordt uw eigendom). 

In de volgende twee filmpjes krijgt u een indruk van schetswandelen en En-plein-air-schilderen. 
De eerste over het En-Plein-Air Schilderen is van geringe kwaliteit en niet geschikt om full-screen te tonen. 

In volgend filmpje krijgt u een indruk van het Schetswandelen (5 km), waarbij op een viertal plekken onderweg wordt gestopt om te schetsen of te schilderen.