donderdag 27 augustus 2015

Start schildercursus - nieuw seizoen

Inspirerende thema's (vrijblijvend) voor het nieuwe schildercursus seizoen najaar 2015
Thema's schildercursus najaar 2015
Half september beginnen de schildercursussen bij Corinne Veen, te Zelhem voor de regio Achterhoek . De deelnemers zijn inmiddels geplaatst en hebben hierover bericht ontvangen.

Er is nog een enkele plek vrij. Heb je interesse, meld je snel aan, via het inschrijvingsformulier (klik hier voor de link).

In de komende reeks laten we ons inspireren aan de hand van een viertal thema's, te weten
- mode (nieuw zolang het duurt)
- Napoleon (de wereld is groot, ik wil het bemachtigen)
- Dick Bruna en zijn inspiratiebronnen
- de Late Rembrandt (technische aspecten)
Zoals altijd is het vrijblijvend om al dan niet rond het thema te werken. Het biedt je inspiratie en is een kapstok om je telkens iets nieuws te leren (bewustwording, visie, techniek, kunstgeschiedenis). Aldus werken we gaandeweg aan de opbouw van je eigen stijl en vaardigheden. Niet voor niets blijven deelnemers jaren achtereen cursist. De cursusmethode en begeleiding biedt cursisten ontwikkeling zowel in de figuratieve kunst als in het fijnschilderen, werkend met olieverf, acryl danwel aquarel of pastel. etc.

Cursisten komen vanuit de hele regio Achterhoek, van Winterswijk, via Doetinchem tot en met Zutphen, en ook van verder weg, zoals Arnhem en de Betuwe. Lees hun ervaringen op de pagina met reacties (klik hier) en kijk eens naar hun werk (Werk van cursisten: klik hier)!

Graag tot ziens!