Cursisten - Hun werk

In dit hoofdstuk krijgt u een indruk van het werk van cursisten. Er worden prachtige sfeervolle, kleurrijke, verrassende, geduldig uitgewerkte, intuïtieve, krachtige, subtiele, humoristische, sprookjesachtige en indringende werkstukken gemaakt. 

- Kijk op Het werk van cursisten: een overzicht van het huidige seizoen, door op deze cursief geschreven link te klikken. 
- En hieronder ziet ziet u diashows en foto's van hun werk uit eerdere seizoenen. 

Met het SchildersCollectief 't Penseel wordt geëxposeerd tijdens de Kunst4daagse Bronckhorst. Locatie Rabobank Hengelo (Gld). Kijk op www.penseel.info (klik HIER)


Expo te Dorpskerk te Vorden & Rabobank te Hengelo (gld)
Hieronder wordt op 19 Sheets met miniaturen getoond wat afgelopen seizoen '14-15 is gemaakt (september-april). Hoewel het een indrukwekkend geheel is, is zelfs dit overzicht nog niet compleet, en sommige werken zijn nog niet af. Als u op de sheet 1 x klikt, krijgt u een schermvullende versie te zien. Thema's van het afgelopen seizoen '14-15: bergen, regen/druppels, glas, Moussorgski, boten/Sorrola, beweging, ritmisch abstract, it's all about eating, en natuurlijk vrij werk! 
Een reactie van een cursist: Het is zoo leerzaam, je doet inspiratie op, wordt met respect behandeld en het is erg gezellig met mede cursisten. Ik heb in die drie jaar dat ik bij jou op de cursus kom zo ontzettend veel geleerd, en het schilderen maakt mij zo blij…
Wanneer u een filmpje heeft bekeken, kunt u via Vimeo alle andere filmpjes aanklikken, die gemaakt zijn over de cursussen en workshops.