vrijdag 19 december 2014

START schilderlessen in januari 2015

Thema1: boot
In januari start de volgende reeks schilderlessen
De donderdaggroepen zijn het eerst aan de beurt op 8 januari 2015, de rest volgt daarna. 

Degenen die deze week een plaatsingsbrief hebben ontvangen, zijn ingedeeld. Als je geen plaatsingsbrief hebt ontvangen, maar je wel aangemeld hebt of wel mee wilt doen, trek dan even aan de bel. 

Komend seizoen werken we (vrijblijvend) aan de volgende thema's: boot, eten / "it's all about eating", waterdruppels / regen, ritmisch abstracte compositie. Klik hier voor de desbetreffende informatiepagina. 

Grote kunstenaars verzamelen inspiratiemateriaal:
Richter maakte er een eigen Atlas van.
Zojuist is een nieuwe pagina aangemaakt over het gebruik van materiaal ter inspiratie. Klik hier en je komt vanzelf op de uitleg over Pinterest, met verwijzingen. 
Met Pinterest word je gevoed met heel veel
to-the-point inspiratiematieraal
Er is nog slechts een enkel plekje vrij, dus wil je je nog opgeven, doe dat dan snel! Lees hier eens wat reacties en ervaringen van cursisten. Hun feedback geeft jou misschien meer beeld. 

Of je nu met olieverf (op waterbasis) of met aquarel werkt, of met welke andere materiaalsoort dan ook, figuratief of realistisch werkt, coloristisch of monochroom,... welkom! Beginners en doorgewinterde schilders delen hun plezier en worden naar behoefte begeleid, passend bij ieders eigen ontwikkeling. 


Kom gerust eens langs om sfeer te proeven of kennis te maken. Bel tevoren voor een afspraak.

Op de wekelijkse schilderlcursus bij Corinne Veen te Zelhem wordt een ieder uitgedaagd aan de hand van thema's, theorie en vaardigheden. Schilderen is leren kijken en uitproberen. Voor resultaten, kijk in het hoofdstuk 'werk van cursisten' (van de schilderschool) in de linkerkolom. Ga naar de website www.schilderles.info als je dit bericht leest via de mail nieuwsbrief en de beelden niet zichtbaar zijn of links niet werken.