Cursus Thema's

Per cursusreeks (najaar of winter) worden drie thema's behandeld en is 1 museumbezoek gepland; in de 1e, 4e en 7e les van de 12-delige reeks en daarna op een zondag een museumbezoek (nu 20-11-2016 en 12-03-2017). Kunt u niet mee, geen probleem, er zal over verteld en nagepraat worden. 

De onderwerpen zijn een kapstok om tips, trucs, technieken en visie over te dragen, wat zeer leerzaam en inspirerend is. U zult voorgoed anders gaan kijken naar kunst en de wereld om u heen! Om hier vervolgens naar te werken is vrijblijvend. Evengoed pakt u uw eigen onderwerp op en krijgt daarbij op-maat-gesneden begeleiding. 

THEMA’s & Museabezoek
Najaar 2018
1 Edward Seago
2 Lief & Leed
Museumbezoek: zondag 7 oktober
Rijksmuseum Twente te Enschede
3 School of Barbizon
4 Typisch hollands
Voorjaar 2019
1 l’Ecole de Wissant
2 Constant Nieuwenhuys (& architectuur)
3 De straat
Museumbezoek: zondag 24 februari
v.Abbemuseum te Eindhoven, ev. combi met de Pont te Tilburg
4 Glans & geluk (arabische kunst, zie tentoonstelling Den Haag Gemeentemuseum)

PS   Wanneer u zich aanmeldt voor mijn cursussen, verklaart u zich akkoord met mijn algemene voorwaarden. Deze staan op deze site vermeld, in de hoofdstukken aan de linkerkant of klik op http://www.schilderles.info/p/algemene-voorwaarden-cursussen.html. Na uw inschrijving volgt plaatsing - indien mogelijk. Daarvan krijgt u bericht met het verzoek deze te checken en zo nodig te corrigeren. De algemene voorwaarden die op de site staan ten tijde van uw plaatsing, voorafgaand aan het komende cursusseizoen, zijn geldig.