maandag 27 augustus 2012

Nieuwe cursusruimte gereed

Een extra cursusruimte is zojuist gereed gekomen. Deze staat nu ook ter beschikking van de cursisten naast het atelier, bijkeukens, bij mooi weer de tuin en de gezellige koffiekamer. 




Voor de link naar het krantenartikel, klik volgende link aan
http://www.contact.nl/regio/artikel/608156

Inschrijving schildercursussen seizoen najaar 2012 gestart

Binnenkort starten de najaarscursussen schilderen bij Corinne Veen. Bij mooi weer in de tuin, normaal in de diverse werkplaatsen in het atelier van Corinne. Nieuw is cursusruimte 2, die naast haar eigen atelier is gelegen en met de bijkeukens en het gezellig samenkomen in de koffieruimte voldoende plaats biedt aan elke cursist. Elke werkplek is voorzien van een speciale daglichtlamp, zodat de kleuren overeenkomen met de werkelijkheid (geen normale TL !). 

Af en toe organiseert Corinne ook buitenschilderdagen voor haar cursisten en introducees, workshops open inschrijving en een dagje museumbezoek voor de deelnemers. 

Klik 1 x maal op de foto voor beeldvullend formaat. 



Werk van cursisten

Indrukken van het werk van cursisten. Dit album is in de maak..... kan nog een tijdje duren eer hier fotomateriaal te zien is.... vooreerst ben ik drukt bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe cursusseizoen... Op termijn is deze te zien onder het hoofdstuk Eigen Werk

Klik 1x op de foto voor beeldvullende weergave.